Vlissings klompje in projectmarkt: 15 woningen te Wakken

U bent hier: / Vlissings klompje in projectmarkt: 15 woningen te Wakken
18 mei 2016

Eind 2015 installeerden we een nieuwe, volautomatische productielijn. Hierdoor is de capaciteit van Olivier Bricks quasi verdubbeld. Dankzij de optimalisatie van het productieproces zijn we in staat om ons te richten op de projectmarkt. Eén van deze projecten plaatsen we via deze rubriek graag in de kijker.

Wat?     15 nieuwbouwwoningen nieuwe verkaveling te Wakken (Markegemstraat tss 116 & 118)

Wie?

Gevelsteen? Vlissings klompje (M50)

Onze klant, Dumobil uit Tielt, staat garant voor meer dan 50 jaar ervaring en continue vernieuwing in traditionele villabouw. Naast de aandacht voor energiebewust bouwen hechten Dumobil en de architect ook veel belang aan bekwaam advies, een architecturale meerwaarde en buitengewone kwaliteit samen met een individuele aanpak. Zo komt men telkens tot een origineel, duurzaam en comfortabel project.

Architect en promotor wilden in dit specifieke project gaan voor een sterk contrast tussen witte stenen en zwarte ramen en dakbedekking. Mede dankzij dit contrast en de architecturale vormgeving, kom je tot een hedendaagse stijl. Uiteraard is de prijs-kwaliteit verhouding ook een heel belangrijke factor. Op die manier kwam de klant bij Olivier Bricks terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het trommelen en dompelen van stenen. Getrommelde stenen geven karakter aan uw gevel. Dankzij het dompelproces krijg je een mooie wit genuanceerde gevel. Eén van de wittere stenen in de markt. Als je de steen toon op toon voegt, krijg je een mooie, egale gevel waarbij steen en voeg één harmonieus beeld vormen. Deze innovatie sprak tot de verbeelding van onze bouwpartners.

Momenteel zijn de eerste woningen volop in opbouw. De eerste resultaten ziet u in de foto’s die voorbijkomen in de header

Recentste nieuws

15 jan 2018

Graag nodigen wij u uit op onze stand op Batibouw, vanaf donderdag 22 februari 2018 t.e.m. zondag 4 maart 2018.

U kan ons vinden op stand 5611 (hal 5).

09 jan 2018

Vanaf zaterdag 20 januari tot en met maandag 22 januari en vanaf vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari (telkens van 10-19u), kan u onze stand bezoeken op Batirama in Doornik Expo.

15 dec 2017

In het prachtige Sterrebos te Rumbeke (deelgemeente van Roeselare), bevind zich het Kasteel van Rumbeke.

11 dec 2017

Toonzaal Kortrijk

Onze toonzaal in Kortrijk is gesloten vanaf vrijdag 22 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018.